Kezdőoldal2021-05-11T08:32:37+02:00

Szívmelengető papír remekművek tárháza

  • Lélegzetelállító,  HŰHA élményt szeretnél nyújtani vásárlóidnak, partnereidnek?

  • Gyermekeddel közös alkotó programra vágysz, hogy felvillanyozó, minőségi időt tölthessetek együtt?

  • Fellélegeznél kicsit a mókuskerék fojtogató szorításából, hogy aztán újra csillogó szemmel vesd bele magadat a munkába?

  • A megálmodott esküvői meghívóddal elsöprő sikert aratnál, de senki nem vállalja az elkészítését?

Ha érezted már bármelyiket a felsoroltak közül, akkor itt jó helyen vagy!
Görgess tovább, hogy segíthessek!

Élménykártyák

Vállalkozóknak

Időt és pénzt spórolva segítek tovább mélyíteni az üzleti kapcsolatokat a partnereiddel, elismerni a kollégáid teljesítményét és wow élményt nyújtani a vásárlóidnak.

MEGNÉZEM A KÁRTYÁKAT

Édesanyáknak

Te leszel a legmenőbb anyuka nem csak gyermeked szülői közösségében de az ő szemében is miközben leveszek egy terhet a válladról és időt szabadítok fel neked.

MEGNÉZEM A KÁRTYÁKAT

Menyasszonyoknak

Segítek neked,hogy meghívód ne csak egy legyen a sok közül vendégeid fiókjában, hanem az, amire garantáltan emlékezni fognak. Valóra váltom az egyedi elképzelésedet.

MEGNÉZEM A KÁRTYÁKAT

Kreatívoknak

Ha szívesen alkotnál, de egyedül nem megy, akkor én segítek neked! Kreatív kikapcsolódás és feltöltődés akár egy nehéz nap után is otthonod melegében.

MEGNÉZEM A KÁRTYÁKAT

Aki a kártyákat készíti

Nagy Timi

Nagy Tímea vagyok, az Élménykártyád vállalkozás megálmodója és létrehozója. Már egészen kisgyermek koromtól fogva rabul ejtenek a különböző színű, tapintású, felületű papírok és azon töröm a fejemet, hogy melyikből milyen alkotást lehetne készíteni. Sokféle kreatív hobbim volt már az évek során pl. gyertyadíszítés, szappanöntés, festés, stb., de a papírok mindvégig ott maradtak az érdeklődésem középpontjában.

TOVÁBB A KÁRTYÁIMHOZ

Akiknek már van élménykártyájuk

“Maximálisan meg voltam elégedve a termékkel és az eladóval. Élőben még gyönyörűbb volt a köszöntő, mint a képen. Csak ajánlani tudom az eladót, ha igényes köszöntőt vagy meghívót keres!”

Bence

„A készítő nagyon kedves, segítőkész, az üdvözlőlap pedig olyan, amilyennek elképzeltem. Látszik, hogy szeretettel készíti termékeit. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.”

Enikő

„Nem szoktam értékeléseket adni, ez most kivétel, mert ilyen szép lapot még sosem kaptam! Szép, kidolgozott, egyedi! Gyors kézbesítés! Ajánlom mindenkinek!”

Zsuzsanna

“Nagyon szép és igényes a lap, máskor is innen fogok választani. A kiszolgálás is gyors és kifogástalan volt, a lap időben rendelkezésre állt.”

Erika

“Nagyon szép, igényes munka. Szebb, mint a képeken. Az ünnepelt nagyon örült ennek az egyedi képeslapnak. Máskor is rendelünk az eladótól, ez biztos.”

Tamás

Élménykártya blog

Hogyan váljál Te is hitelessé és maradjál is az?

  A minap mutatott néhány videót a párom a Youtubeon, ahol különböző mesteremberek készítettek mindenféle árut. Volt bőrműves és ötvös is... Gyönyörű, részletgazdag munkáik voltak, igazán magas minőségben és annak

Az Ajándék kihívás

Az Ajándék kihívás Ma egy közelmúltbeli eseményről szeretnék Nektek beszámolni, ami nagyon sokat jelentett nekem. Van néhány olyan üzlet

TOVÁBB A POSZTOKHOZ

Hogyan tudsz lenyűgöző, személyes ajándékot készíteni, csupán 30 perc alatt?

Avagy 5 kreatív ötlet, elfoglalt nőknek

Töltsd le az ingyenes E-book-ot!

Go to Top