Az Ajándék kihívás

Ma egy közelmúltbeli eseményről szeretnék Nektek beszámolni, ami nagyon sokat jelentett nekem.

Van néhány olyan üzlet és webáruház ahonnan rendszeresen beszerzem a kreatív eszközöket és mindenféle kiegészítőt, amire csak szükségem lehet az alkotásokhoz. Az egyik ilyen webáruház a Pippi.hu Kreatív Webáruház,akiktől már régóta rendelem a szuper scrapbooking felszereléseket és korábban néhány workshopon is részt vettem náluk és akik az elmúlt néhány hónapban különböző témákban hirdettek meg kihívásokat és várták a pályaműveket. A beérkezett képeket pedig a közösségi média felületeiken is közzé tették. Többször is eszembe jutott, hogy kéne készítenem egy képeslapot, amivel be tudok nevezni, csak a móka kedvéért és a játék öröméért, de valahogy ez mindig elmaradt, egészen az utolsó kihívásig, amikor is elkészítettem egy Élménykártyát az “Ajándék” témájú challenge-re. 

Nagyon hamar kitaláltam, hogy milyen lapot fogok készíteni, valamint, hogy milyen technikával és reménykedtem benne, hogy másnak is ugyanolyan örömet okoz majd, mint amit nekem okozott az elkészítése. A szerencse is mellém állt, ugyanis sikerült egy ajándékutalványt nyernem, amit hamarosan vissza is forgatok a következő projektjeimhez beszerzendő eszközök megvásárlásába.

Egy szó, mint száz, szuper élmény volt részt venni ezen az alkotói kihíváson, köszönöm a lehetőséget és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is fogok még jelentkezni hasonló játékokra. 

Ha Te is vettél már részt hasonló játékban, vagy még csak tervezed, akkor bátran írd meg a bejegyzés alatt kommentben, hogy milyen témában szerepeltél!