Aki a kártyákat készíti

Nagy Timi

Nagy Tímea vagyok, az Élménykártyád vállalkozás megálmodója és létrehozója. Már egészen kisgyermek koromtól fogva rabul ejtenek a különböző színű, tapintású, felületű papírok és azon töröm a fejemet, hogy melyikből milyen alkotást lehetne készíteni. Sokféle kreatív hobbim volt már az évek során pl. gyertyadíszítés, szappanöntés, festés, stb., de a papírok mindvégig ott maradtak az érdeklődésem középpontjában.

2018 karácsonyára határoztam el, hogy valami igazán személyessel és különlegessel szeretném meglepni a családomat és a barátaimat, ezért tavaly ősszel egy hirtelen jött ötlet nyomán kezdtem bele az Élménykártyák készítésébe. Azóta sok embernek okoztam a termékeimmel örömöt és tettem emlékezetessé életük nagy pillanatait, üzleti sikereit.

Hiszem, hogy a mai felgyorsult, digitalizált világban egy kézzel készített, személyre szabott Élménykártya kézbevételének hatalmas ereje van, hiszen mélyíti az emberi kapcsolatokat és az ajándékozó fél jelenléte nélkül is átsugározza a törődést és a pozitív érzéseket a megajándékozott számára!

Küldetésem, hogy ezt az örömteli érzést minél több ember átérezhesse!

TOVÁBB A KÁRTYÁIMHOZ

Azonnal alkalmazható tippek rohanó, elfoglalt nőknek a stresszmentes karácsonyért

Töltsd le az ingyenes tippgyűjteményemet!