HOGYAN LEGYÉL SIKERES KIÁLLÍTÓ?

💎VIP KONZULTÁCIÓ RÁD SZABVA💎

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

TAKARÍTS MEG RENGETEG IDŐT ÉS TERMELJ PROFITOT MÁR A KÖVETKEZŐ KIÁLLÍTÁSODON

Voltál már kiállító, de csalódtál, mert nem érte meg? Úgy érzed, hogy mindent megtettél, mégsem jöttek a vevők?

Vagy még sosem voltál, ezért fogalmad sincs, hogyan kezdjél bele a felkészülésbe?

💵 Közeleg a kiállítás időpontja és félsz, hogy ez a megjelenés is csak egy felesleges pénzkidobás lesz végül?

⏱ Megfogadtad, hogy időben elkezded a felkészülést, hogy legalább most ne az utolsó pillanatban kapkodj, de mégsem haladsz a felkészüléssel?

📝 Már zsong a fejed a sok információtól, úgy érzed, mégsem jutottál közelebb, mert arra lenne szükséged, hogy valaki megfogja a kezedet és végigvezessen a folyamaton?

📝 Megtervezzük a kiállítói megjelenésedet A-Z-ig

Nagy Timi

Ügyfél élmény specialista

 

 Mit tartalmaz a VIP konzultáció?

Neked való a VIP konzultáció, ha:

 életed első kiállítói vagy vásári megjelenésére készülsz és nem tudod, hol kezdjed

⭐ voltál már kiállító korábban, de csalódott voltál, mert nem hozta azt az eredményt, amit szerettél volna

⭐ szeretnéd, hogy kialakítsuk a brandedhez illő kiállítói megjelenést

⭐ kevés időd van

⭐ rendszerint az utolsó pillanatban kapkodsz, jó lenne egy kis rendszert belevinni a felkészülésbe

⭐ szeretnél személyre szabott tanácsokat kapni

⭐ nem tudod tesztelgetni a folyamatokat, rögtön profitot akarsz termelni

100% pénzvisszafizetési garanciát adok

Talán most azt gondolod, hogy megőrültem, pedig nem…. Egyszerűen csak biztos vagyok abban, hogy hasznosítható, gyakorlatias tudást fogsz kapni a konzultáción.

Amennyiben úgy gondolod, hogy egyetlen hasznosítható ötletet sem kaptál, jelezd nekem a konzultáció végén és én visszafizetem neked a konzultáció teljes összegét.

Így tehát veszítenivalód nincsen, CSAK NYERHETSZ!

Nagy Timi – Ügyfél élmény specialista

2019-ben vettem részt először kiállítóként egy Esküvő kiállításon és akkor még teljesen tanácstalan voltam, hogy hogyan is kezdjek bele a felkészülésbe. Hetekig bújtam a netet, információ morzsákat gyűjtögetve arról, hogy mire figyeljek, hogyan lenne érdemes belevágni a felkészülésbe, így bizton állíthatom, hogy hiánypótló ez a képzés a mai magyar piacon.

Azóta a legjobb értékesítési csatornám lett a kiállítás, 200%-on pörgök olyankor, gyorsan elfoglalják a mellettem lévő standokat a kiállítók, mert nálam mindig folyamatos a nyüzsgés.

Hála a jól felépített standomnak és a kifejlesztett kiállítói stratégiámnak, az első alkalom óta, minden részvételem profitot termelt.

 

Akikkel együtt dolgoztam:

Timit férjem által ismertem már előzetesen.
Először egy esküvő kiállításon találkoztam Timi munkáival és egyből megfogtak. Különlegesek voltak, nem hétköznapiak. Nem is gondoltam volna, hogy egy esküvői meghívó ennyire egyedi is lehet, így nem is volt kérdés, hogy őt válasszuk 😊
Később személyesen találkoztunk, hogy megbeszéljük az elképzeléseinket, igényeinket. Érezhető volt, hogy Timi nagyon odafigyel a részletekre, ami nekem nagyon szimpatikus volt. Mi meghívót, ültető- és menükártyát készítettünk, ami színben és mintában is harmonizáltak egymással, majd később ültetési rendet is igényeltünk, annyira tetszettek az elkészült munkák.
Ami a legmegnyerőbb volt számomra a munka minősége és dízájna mellett, hogy az együtt dolgozott idő során Timi mindig keresett a részletekkel, nem nekem kellett keresnem őt, vagy utána menni dolgoknak, ami sajnos sok szolgáltatónál nem így volt az esküvői készülődésünk során. Valamint ezek mellett Timi kikérte a véleményemet is, hogy mi az, amit én fontosnak tartok egy esküvő során és hogy mik azok a dolgok, amik egy arát segíthetnek a nagy napig. És még egy dolog, mikor átadtuk a meghívókat, mindenki csak ámult-bámult és azt mondta, ilyen egyedi meghívót még nem is láttak!😍
Köszönjük még egyszer Timi a munkádat és hozzállásodat! Gyönyörű és egyedi a munkád, nagy szeretettel ajánlunk bárkinek! 😊🥰🤍
Rebeka

Timi kifejezetten cégeknek szóló tanácsadását vettem igénybe. Egy magasabb értékű programomhoz egyáltalán nem volt ötletem, hogy mivel kedveskedhetnék a résztvevőknek, ami nem a tipikus, unalmas céges ajándék kategória, mégis kapcsolódik a márkámhoz, és passzol hozzám valamint a programhoz is. Átbeszéltük a főbb tudnivalókat, és 10 csúcs, teljesen egyedi ötletet kaptam, amik közül alig tudtam választani, hogy mit valósítsunk meg. A legjobb az egészben, hogy Timi a kivitelezésben is segít, így nekem csak rá kellett bólintani, hogy melyiket szeretném, és nem ment az időm ajánlatok kérésével, szervezéssel, idegeskedéssel.
Jó szívvel ajánlom az Élménykártyádat azoknak a cégeknek, akiknek fontos az ügyfélélmény, és szeretnek örömet okozni a legjobb vásárlóiknak. Mindezt stresszmentesen, kreatívan, profi szakember segítségével. Timi pedig végtelenül kedves, segítőkész, és mindenre van ötlete, arra pedig kész megoldása.
Szilvi

Botka-Ilyés Szilvi - Üzleti és Női mentor

Timi vállalkozóknak szóló szolgáltatása segített nekem abban, hogy leendő ügyfeleimet meglepjem egyedi köszönő ajándékkal. Kerestem neten is köszönő csomagokat, de azok nem voltak eléggé egyediek. Timi viszont szuper jó csomagot állított össze, elkészítette, és el is küldte az ügyfeleimnek, akik közül páran meghatódva hívtak, mennyire örültek a meglepetésnek! Timi hatalmas terhet vett le a vállamról, hiszen az ötleteivel, kreativitásával sokkal hamarabb elkészült minden, mintha én jártam volna utána. Nagyon örülök, hogy ilyen szolgáltatása is van Timinek, biztosan máskor is igénybe fogom venni ❤️
Erika

EkkaPixels Webdesign

Mi történik a „Szeretnék sikeres kiállító lenni” gomb megnyomása után?

  • A foglalás után fogsz kapni egy kérdőívet, amit kérlek, hogy tölts ki legkésőbb 24 órával a konzultáció időpontja előtt, hogy minél jobban fel tudjak készülni előre és a konzultációt a lehető leghatékonyabban tudjuk tölteni.
  • Miután lefoglaltad a konzultációt, kapsz egy automatikus visszaigazoló emailt a dátumról és az időpontról és amennyiben Gmail-es email címed van, akkor a Google Naptáradhoz is hozzá tudod adni az időpontot.
  • A konzultáció díjáról emailben küldöm ki számodra a számlát, melyet előre kell átutalnod vagy a megadott linken keresztül bankkártyával is kifizethetsz.

   

  A jelentkezéseddel elfogadod, hogy az Adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően kezeljük az adataidat.

   

  Lemondási szabályzat

   

  Amennyiben az időpontot a konzultációt megelőző 24 órában mondod le, vagy nem jelensz meg rajta, a konzultáció díja teljes egészében kifizetendő. Ezt megelőzően szabadon módosíthatod az időpontot.