Beszélő Lánybúcsú Oklevél fényképpel

4990 Ft

Beszélő Lánybúcsú Oklevél fényképpel, egyedi videós üzenettel, QR kóddal

1db A4-es személyre szabott lánybúcsú oklevél, melyen egy QR kód is található, amit beolvasva a menyasszony egy videós/hang üzenetet tud megnézni/meghallgatni, így téve valóban felejthetetlenné és örök életűvé a lánybúcsún szerzett emlékeket. ( A képkeretet nem tartalmazza a vételár, de ha szeretnél kérni, írj nekem üzenetet és megoldjuk )

*PAPÍR* A4-es méretű, 250 grammos, selymes tapintású minőségi fehér papírra nyomtatva a jobb alsó sarokban kör alakú dombornyomott designer logó

A vásárlás során kérlek, írd meg a menyasszony és a vőlegény nevét és az esküvő dátumát, valamint a lánybúcsú dátumát is a keltezéshez.  A QR kódra feltöltendő videót/vagy hangüzenetet egy külön emailben fogom elkérni tőled.

*FIZETÉS*  A Barion rendszerén keresztül maximális biztonsággal tudsz kártyával fizetni, vagy előre utalással is kiegyenlítheted a vételárat melyhez a szükséges információk és a számlát a vásárlást követően küldöm.

*CSOMAGOLÁS* Merev, karton hátú boríték, hogy ne sérüljön meg a szállítás során

*ELKÉSZÍTÉSI IDŐ* A fizetés után max. 3 munkanap.

A fényképeken szereplő bármilyen háttér, dísztárgy, kiegészítő csak illusztráció, nem része a terméknek.

SZERZŐI JOG: A képeken látható termékek a saját szellemi termékeim, így bármilyen formában való sokszorosítása, másolása szigorúan tilos. A termékek kizárólag személyes használatra vásárolhatók.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.