Esküvői trendek 2023-ban

Ha éppen te is lánybúcsút szervezel akkor biztosan belefutottál már abba a problémába, hogy milyen nehéz jó ajándékot találni a menyasszonynak. De miért van az, hogy ami még néhány évvel ezelőtt menő volt, az idén már cikinek és idejétmúltnak számít

 

 

Az elmúlt években megváltoztak a szokások és az igények is

 

A lánybúcsúkat többnyire már nem a belvárosban lévő bárokban, szórakozóhelyeken tartják, hanem sokkal inkább népszerűek az elvonulós hétvégék pl. egy vidék wellness szállodában vagy akár a külföldi utazás is. Teljesen mások lettek tehát a lánybúcsús helyszínek, a szokások és az igények is, ebből is adódik, hogy a menyasszonyok is másra vágynak ma már, mint akár csak néhány évvel ezelőtt.  

 

 

Ma már régimódinak számít a fakanál, a fűszeres játék, hiszen a felgyorsult világunknak köszönhetően egyre többen rendelik az ételt. A sima lánybúcsú oklevél is unalmas már, a menyasszonyok valami különlegesre, egyedire vágynak, amitől érzik, hogy valóban fontosak a lánybúcsús társaságnak.

 

 

Mutasd ki, hogy mennyire fontos neked

Nincs még egy olyan stresszes időszak egy menyasszony életében, mint az esküvő előtti utolsó 1-2 hét, amikor is rengeteg feladat vár még rá. Minden szolgáltatóval és a vendégekkel is egy utolsó egyeztetés, elhozni a ruhát, kozmetikushoz menni, próba hajat, próba sminket készíttetni és így tovább. Ilyenkor különösen jól jön egy kis lelki és fizikai támogatás is neki.

 

De szerencsére van megoldás arra, hogy magabiztosan és kisimultan érkezzen a menyasszony a Nagy Napjára.  

Ara túlélőcsomag az év legjobb lánybúcsú ajándéka

Az Ara túlélőcsomag testi lelki feltöltődést nyújt a menyasszony számára az esküvő előtti utolsó időszakban és a Nagy Napon is segíti őt. Minden benne van, ami segít a stresszmentes készülődésben és a Nagy Napon sem történhet semmi, ha ott van nála a csomag tartalma.

 

500 menyasszony megkérdezésével lett összeállítva a csomag, tehát minden fontos dolog bekerült a dobozba amire az ara gondol és az is, amire nem. 😊 Elegáns, aranyozott névre szóló külső borítójával pedig igazán prémium megjelenést nyújt, így kiváló választás lánybúcsú ajándéknak.

 

Az Ara túlélőcsomag tehát az idei év legjobb lánybúcsú ajándékötlete, mert nem porfogó kacatokat tartalmaz, amire a lánybúcsú után már soha nem lesz szükség, hanem 21 hasznos terméket, amivel a legjobban tudod segíteni a barátnődet.

 

Az alábbi linkre kattintva tudod megrendelni, de siess, mert limitált példányszámban elérhető csak a csomag, ne maradj le 2023 legjobb lánybúcsú ajándékáról!