Karácsonyi képeslap, ami biztosan nem a kukában végzi

November végén már a legtöbb pláza, bolt és az utcák is megkapják a karácsonyi díszkivilágításukat, elkezdik játszani a megunhatatlan karácsonyi dalokat és megjelennek az első csoki mikulások is a polcokon. Ilyenkor akarva, akaratlanul is az ember már kicsit előre tekint az időben és elkezd a karácsonyi ajándékokon gondolkodni, a gyerekekkel listát írunk a Jézuskának, elkészítjük az adventi koszorút és különböző kézműves dekorációkat, ajándékokat is készítünk.

Bár manapság már kevésbé divat a karácsonyi képeslapok küldése szeretteinknek, mégis különösen ebben a nehéz időszakban, amikor felértékelődnek az apró gesztusok is, óriási öröm a postaládából kivenni egy igazi, kézzel fogható és nem virtuális karácsonyi üdvözlőlapot.

 

 

 

Különösen igaz ez akkor, ha ráadásul saját kezűleg készítettük el, arra a személyre gondolva, akinek szántuk. A legjobb karácsonyi ajándék egy karácsonyi képeslap a Nagymamának, Nagypapának, amit a gyermekünkkel közösen készítettünk el, minőségi, kütyümentes időtöltésként.

 

 

Ha szívesen készítesz saját kezűleg ajándékot...

Kiváló alkalom egy kis kreatív kikapcsolódásra, ráhangolódásra és a közelgő ünnep okozta stressz levezetésére néhány személyes ajándék elkészítése.

Ha Te is szívesen kreatívkodsz és szívesen meglepnél egy rokont, barátnőt a saját készítésű, nem hétköznapi képeslapoddal akkor kukkantsd meg az alábbi linken a kifejezetten kezdőknek készített, videós útmutatást tartalmazó képeslap készítő tanfolyamomat.

Ha pedig tetszett a bejegyzés, bátran oszd meg a barátaiddal a Facebookon!