Meghívó típusok, ha NEM mindenkit akarsz meghívni a buliba

 

Nagyon gyakori eset, főleg nagyobb létszámú esküvőknél, hogy az ifjú pár a meghívottak egy részét csak a szertartásra hívja meg, míg egy kisebb része a vendégeknek a ceremóniát követő vacsorára és bulira is hivatalos.

 

Mit lehet ilyenkor tenni, hogyan kommunikáljuk ezt jól a vendégeinknek?

Milyen meghívót érdemes választani, amivel észrevétlenül ketté tudjuk választani a násznépet és ennek megfelelően informálni őket

 

Ha nem akarunk két különböző meghívót csináltatni, akkor érdemes egy olyan típust kiválasztani, aminek van külön zsebe kiegészítő kártyáknak.

 

Így ebbe a zsebbe olyan kártyát rakhatunk, ami az adott vendégre vonatkozó információkat tartalmazza, vagyis, hogy csak a ceremóniára vagy a bulira is szeretnénk-e meghívni őt.

 

Ezzel a diszkrét megoldással egyértelműen, mégis finoman tudjuk a vendégeink tudtára hozni, hogy a Nagy Nap folyamán meddig számítunk a jelenlétükre, így elkerülhetünk mindenféle rossz érzést vagy sértődést.

Ha pedig modern, esetleg tematikus esküvőd lesz...

 

…akkor kiválóan meg lehet oldani a különböző információk átadását például egy útlevél stílusú meghívó és egy boarding pass meghívó együttesével.

 

Ebben az esetben az útlevél szólna minden vendégnek, benne a szertartás és a vendégvárás általános információival, míg a boarding pass vagyis a beszállókártya, csak azoknak a meghívójához lenne csatolva, akik a ceremóniát követő bulira is hivatalosak. Ilyenkor egy idővonalas meghívónak megfelelő programtervet is el tudunk helyezni a beszállókártya egyik oldalán, hogy a vendégek tudják, hogy pontosan hogyan fog alakulni az este.

Persze, ez csak néhány ötlet, amik közül érdemes lehet választanod, de ha saját elképzelésed van, akkor azt is meg tudjuk valósítani, ezesetben kérj egyedi árajánlatot.

 

Ha pedig tetszett a cikk, oszd meg a barátnőiddel, barátaiddal, hátha nekik is hasznos információkat tartalmaz!