Esküvői trendek 2023-ban

A tavalyi évhez hasonlóan a 2023-as évben is dübörögnek majd az esküvők. A párok ki vannak éhezve az újdonságokra, az egyedi megoldásokra és minden olyan lehetőségre, ami segít egy kicsit szokatlanabbá, egyedibbé tenni a Nagy Napot. Fontos szempont számukra az egyediség, az, hogy a szolgáltatók valóban az ő személyiségüknek megfelelő környezetet alakítsanak ki, legyen szó a szertartásról vagy éppen a dekorációról.

 

Mindemellett egyre többször megjelenik a „kevesebb néha több koncepció”, ami valljuk be a jelenlegi gazdasági helyzetben teljesen érthető. Persze továbbra is jelen vannak a hatalmas vendégsereg számára rendezett, pompás és luxus lakodalmak is, ugyanakkor napjainkban jellemzőbb a kisebb létszámú, szűkebb családi és baráti körben tartott lagzi. Átlagosan 50-80 fővel számolnak a párok, inkább a vendégek számával próbálnak a költségeken faragni, mint sem a szolgáltatók profizmusán. Sok esetben elhagyják a köszönőajándékokat vagy olyat választanak, ami ültetőként is funkcionál.

Mi az, amire idén is áldoznak a párok?

 

Ami tavalyhoz képest nem változott, az az, hogy megbízható, igényes, minőségi munkát vár el a menyasszony és a vőlegény, az esküvői meghívóktól fogva egészen a fotósig, videósig.

Melyik esküvői stílusok a legnépszerűbbek 2023-ban?

 

A tapasztalataim szerint továbbra is rendkívül népszerű a greenery és a rusztikus stílus, melyeknél közös pont a természetközeliség. Tóparton, tanyán, udvarházban akár a saját hátsó kertben, mindegy, a lényeg, hogy a természet ölelésében mondjátok ki a boldogító igent.

 

A klasszikus, elegáns stílus is töretlen népszerűségnek örvend, melynek fehér, krém színvilágához a rose gold és arany árnyalatok is felzárkóztak az utóbbi években.

 

A legkreatívabb párok pedig saját hobbyjukat, érdeklődési körüket is beleviszik az esküvőjükbe és így születnek meg  a tematikus esküvők, hozzájuk pedig pl. a Star Warsos, a pecás, a koncertjegyes, vagy éppen a boardingpassos dekorációk és meghívók.

 

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést, oszd meg az ismerőseiddel!