Valentin napi ajándék férfiaknak

 

Közeleg a szerelmesek ünnepe, a Valentin nap. Bár sokak számára ez a nap, egyáltalán nem ünnep, mégis egyre többen döntenek úgy, hogy a jeles nap alkalmából kedveskedni szeretnének a Szerelmüknek.

Ilyenkor jól jönnek az ajándékötleteket felsorakoztató posztok és inspiráló tartalmak, mert  férfiaknak szóló tuti Valentin napi ajándékötletet kitalálni nem is olyan egyszerű feladat.

Ebben a cikkben összegyűjtöttem 5, kifejezetten férfiaknak ajánlott Valentin napi ajándék ötletet, hogy segítsem a választásodat.

 

 

Gondolkodj az ő agyával. Vajon Ő minek örülne?

 

  1. Az első ajándékötlet a sport szeretetével kapcsolatos. A legtöbb férfi gyakran eljár sportolni, de ha nem is ő maga sportol rendszeresen, van egy sportág vagy csapat akinek szurkol.

Gondold végig, hogy a te Szerelmednél melyik igaz ezek közül és nézz utána az ajándék lehetőségeknek. Ha ő jár gyakran pl. konditerembe, akkor lepd meg őt egy kondibérlettel, vagy ha szed valamilyen fehérjét, táplálékkiegészítőt, akkor lesd meg, hogy melyiket és vedd meg neki a következő havi adagot.

Ha valamilyen sportágnak vagy klub csapatnak a nagy szurkolója, akkor vegyél neki egy vagy akár két jegyet a következő mérkőzésükre és menjetek el együtt. Akkor is ajánlom ezt, ha te éppenséggel nem vagy annyira odáig az adott sportért. Ez utóbbi biztosan nagy élmény lenne neki és nagyra értékelné, hogy vele tartasz. Ezen kívül pedig egy emlékezetes. közös élményt is szereztek, ami mindenképpen erősíti a kapcsolatotokat.

 

2. Balta dobálás a haverokkal

Ha a párod sokat stresszel a munkahelyén vagy könnyen felhúzza magát apróságokon is, akkor ajánlom neki a balta dobálást. Ezzel a programmal egy óra alatt le tudja vezetni a feszültséget, megkönnyebbül és fel is töltődik, amiért egyrészt biztosan hálás lesz neked, másrészt pedig pozitívan hat majd a kapcsolatotokra is. Ha bevállalós vagy, akkor menjetek együtt, ha inkább kihagynád, akkor küldd el egy haverjával.

 

3. Csábítsd el a Szerelmedet

Talán mind közül a legjobban ezt az ajándékötletet ajánlom, mivel ez a kuponfüzet, ami szintén kiváló Valentin napi ajándék férfiaknak, és a segítségével el tudod csábítani a Szerelmedet és új, közösen megszerzett élményekkel gazdagodhattok. A kuponok erotikus üzenetei férfiak megkérdezésével készültek, így „az ő nyelvükön”, hozzájuk szól.

4. Egy kellemes, relaxáló páros masszázs

Valószínűleg kevés olyan ember van, aki ne szeretné, ha egy kellemes környezetben, relaxáló masszázzsal töltődhetne fel. Ha pedig szeretnéd a lazító masszázst is egy szuper, közös programra változtatni, válassz egy páros masszázst, ahol egy időben és egy teremben, együtt pihenhettek a Kedveseddel. 🙂

5. Egy csobbanás a törökfürdőben

Ha szeretitek a fürdőket, próbáljátok ki egy igazi törökfürdő hangulatát. Budapesten több olyan fürdő is van, ahol megtapasztalhatjátok ezt a feelinget. Lepd meg a Szerelmedet egy belépővel és menjetek el együtt. Ha szeretnétek minél meghittebbé varázsolni a programot, válasszatok egy kevésbé frekventált időpontot.