Esküvői meghívó para - Megrendeljem vagy megcsináljam?

 

Az esküvői meghívó elkészítésének kérdése sokszor nagy para a pároknak. Sokszor teszik fel a kérdést maguknak, hogy megrendeljem vagy inkább  megcsináljam?  Nem tudják, hogy mivel járnak jobban, ha megcsinálják maguknak, vagy ha inkább megbíznak egy profit, aki elkészíti nekik olyanra, amilyennek megálmodták.

Az esküvői meghívó szövegek kitalálása is sok esetben nehézséget okoz, de persze vannak olyan párok is, akiknek ez megy a legkönnyebben.

Összeszedtem a legjellemzőbb okokat, amik miatt vagy az esküvői meghívó rendelés vagy az esküvői meghívó házilag történő elkészítése mellett szoktak dönteni a párok.

 

 

 

5 nyomós érv, amiért inkább rendeld meg az esküvői meghívódat

 

Ha úgy érzed, hogy nincs meg a csináld magad esküvői meghívó elkészítéséhez szükséges kreatív vénád, akkor inkább bízd a tervezést és a grafikai munkát szakemberre. Így nem veszel még egy plusz terhet a saját válladra és eggyel kevesebb lesz a stresszfaktor is az esküvő szervezése körül

 

Ha nincs elég időd, hogy ezzel foglalkozzál… Ha éppen elég a napi munka és különböző tevékenységek elvégzése, az esküvő szervezésével járó feladatokról nem is beszélve, akkor inkább bele se vágjál. Sok menyasszonytól hallottam már, hogy ha ezt tudja előre, hogy mennyi munkával jár és mennyi időbe telik, akkor bele sem kezd, hanem rögtön megbíz vele egy esküvői meghívó készítőt

 

Amennyiben nem mozogsz túl otthonosan a számítógép szövegszerkesztő de még inkább a különböző grafikai szerkesztő programjainak világában, akkor valószínűleg szintén sok bosszúságot tudsz megspórolni, hogyha inkább leszerződsz egy profival. A sok stressz pedig valljuk be, hogy senkinek sem hiányzik a szervezkedés körül, így pedig biztosan nyugodtan alhatsz és kisimultan ébredhetsz.

 

Ha olyan különleges, egyedi esküvői meghívót szeretnél, ami nem csak a grafikájában egyedi, de például még kézműves munkát is igényel az összerakása, akkor biztosan jobban jársz, ha egy tapasztalt szakemberre bízod a munkát. Gondolj csak bele… ha mondjuk már fogod a kezedben a gyönyörű, nyomtatott meghívótokat és az összerakásnál csak egy picit is rosszul vágod vagy ragasztod össze a különböző részeket, akkor az mehet a kukába. Mivel egy nem tökéletes meghívót te sem szívesen adnál oda egyik vendégednek sem. Ugye, hogy nem… Az apró hibázások esélye, pedig mindig megvan..

 

Ha egyszerűen csak nem akarsz vele foglalkozni. Vannak olyan menyasszonyok is, akiknek esze ágában sincsen a meghívó elkészítésével foglalkozni, még akkor sem, ha mondjuk esküvői meghívó minta vagy különböző esküvői meghívó sablonok állnak a rendelkezésükre. És ez így jól is van. Ha te ebbe a csoportba tartozol, akkor sincsen semmi gond, hiszen nem kell, hogy mindenkiben felmerüljön egyáltalán az a gondolat, hogy neki kéne saját kezűleg elkészítenie a meghívót és esetlegesen a hozzá tartozó esküvői ültetőkártyát vagy egyéb kiegészítőt, bízd nyugodtan egy profira és kérjél ajánlatot.

 

 

 

Esküvői meghívó készítése házilag, mindenképpen te csináld:

 

Ha pontosan tudod, hogy mit szeretnél és a grafikai programokat is profin használod. Akkor ne habozz, biztosan jól fog sikerülni, sok sikert az elkészítéshez!

 

Ha imádod az ehhez hasonló kreatív feladatokat, de szükséged van egy kis segítségre a grafikai munkáknál. Akkor az „így készítsd el álmaid esküvői meghívóját online tanfolyamom” pontosan Neked való, hiszen a csomagban videófelvételt nézve, akár 1 óra alatt készítheted el nem csak a saját esküvői meghívótokat, de a hozzá tartozó esküvői ültetőkártyát, asztalszámot és menükártyát is!!! Mindezt pedig kész esküvői meghívó sablonok segítségével, amiket saját ízlésed szerint formálhatsz, változtathatsz.

 

Ha szeretnéd olcsóbban megúszni, mint amennyibe egy profi által készített esküvői meghívó kerül. Tény, hogy a valóban igényes grafikai munkát végző és prémium alapanyagokkal dolgozó szakemberek esküvői meghívói nem olcsók, de az is igaz, hogy amint a kezedbe veszel egy ilyen meghívót, rögtön érzed rajta a minőséget. Sőt, sokszor elég csak rájuk nézni. De ez persze nem azt jelenti, hogy te ne tudnál ugyanolyan jót elkészíteni, például az online tanfolyamomhoz egy ajándék videóban a meghívó papírjának kiválasztásához is adok tanácsokat.

 

Ha szeretnéd, hogy legyen valami a saját kezed munkája is az esküvőtök szervezése során. Például ha szívesen kreatívoskodsz, akkor a dekorációk és a meghívók elkészítése is biztosan nagy élmény lesz és amikor a Nagy Napon minden összeáll, akkor az biztosan örömteli pillanat lesz, amire egy életen keresztül emlékezni fogsz. Nem csak a csodálatos szertartásra és a nagy bulira, de hidd el, hogy erre is 😉

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg nyugodtan a Facebookodon vagy küldd el ismerőseidnek 🙂